Monday, 13 May 2013

Jom Turunkan Berat Badan Bersama Shaklee

Assalamualaikum

Hari ni mood saya nak mengajak anda untuk menurunkan berat badan dengan menggunakan produk shaklee.... senang sahaja cara nyer......

Anda hanya perlukan Cinch + herblex + lecithin + air mineral 2liter
Mudahkan.......

Apa itu Cinch?
Cinch adalah sejenis protein yang berfungsi untuk menbina otot yang boleh meningkatkan metabolisma dan membantu anda untuk membakar kalori yang ada pada badan anda.....ini kerana protein membantu untuk menahan lapar dan membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di waktu malam.....
Cinch juga dapat membekalkan kandungan leusina(Leucine) dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda.Cinch juga mempunyai FIBER, VITAMIN & MINERAL yang cukup untuk membuatkan anda berasa kenyang......
Apa yang boleh di simpulkan tentang Vitamin Cinch ni adalah seperti di bawah:
  • Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut 
  • Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusina 
  • Diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan 
  • Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang 
  • Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian 
  • Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga 
  • Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting 
  • Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan 
  • Soya bukan GMO
Redapat 3 perisa Cinch sesuai dengan citarasa anda...sangat sedap jika dibuat shake.....
1) Vanila
2) Chocolate
3) Cafe Latte


Apa itu Herblex?
HERB-LAX - Mengandungi Daun Senna serta herba-herba lain yang bertindak untuk memperbaiki kesihatan usus. Ianya juga dapat mengatasi masalah sembelit serta penting untuk proses detox.

Cara Herblax bertindak dalam tubuh anda:
  •  Menyingkirkan najis yang tersekat. 
  •  Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita. 
  • Membantu masalah sembelit. 
  • Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakkan usus (natural bowel movement) dan secara langsung membantu masalah sembelit. 
  • Mengempiskan perut. 
  • Menyokong kesihatan usus. 
  • Membantu menyahtoksin badan. 
  • Herb Lax Shaklee membantu mengurangkan atau memberi rasa kepejalan pada perut.Sesuai diambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas sebagai minuman teh herba. 
  • Membantu masalah bau mulut dan bau badan. 
  • Mengelakkan kembung perut. 
  • Mencegah penyakit kulit.

Apa itu Lecithin ?
LECITHIN - Berfungsi untuk memecahkan lemak2. Lecithin Shaklee dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak….dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah…dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane.. Lecithin shaklee tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.

Cara Lecithin bertindak dalam tubuh anda:
  • Membantu tubuh dalam menyerap vitamin A,D,E dan K yang larut lemak 
  •  Melindungi hati,menghalang enapan lemak dihati,sirosis hati,dan hati berlemak. 
  • Pemecah Lemak dan Kolestrol,Lecithin Shaklee bertindak sebagai pembersih salur darah.Pengambilan tambahan membantu mengemulsi dan metabolisma lemak,koestrol dan trigliserid didalam tubuh. 
  •  Menghalang obesiti.Pengambilan dalam kuantiti yang banyak mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelansingan yang seimbang. 
  •  Mencantikkan otot dan kulit.Membentuk membran sel,melembabkan dan menghaluskan kulit juga melambatkan penuaan. 
  •  Memperbaiki alergi.Menghalang platelet darah dari mengaktifkan tisu gegelung didalam salur darah seterusnya mempertingkatkan alergi seperti penyakit kulit. 
  •  Mencegah batu karang.90% dari batu karang terjadi dari kolestrol.Lecithin Shaklee mengemulsi kolestrol berlebihan untuk menyekat kejadian batu karang.
  •  Mempertingkatkan daya ingatan dan meringankan stress.Mengandungi kolin yang membentuk penghantar untuk saraf kranial yang mempertingkatkan kuasa pembelajaran,memperbaiki daya ingatan,menghalang alzheimer dan meringankan stress.Wanita hamil harus mengambil jumlah lecithin yang secukupnya untuk pembesaran sihat janin. 
  • Memperbaiki tekanan darah tinggi dengan menghalang arteriosklerosis,mengalakkan peredaran darah.
  •  Memperbaiki prostat lelaki.Kajian teah membuktikan masalah prostat dan urethra lelaki dapat diperbaiki dengan pengambilan kuantiti lecithin yang banyak. 
  •  Meringankan sembelit.Lecithin adalah pelembut najis yan berkesan,ianya menyebabkan usus dan meleraikan toksin didalam usus.

Jika anda makan mana-mana produk Vitamin Shaklee anda di sarankan untuk minum air kosong @ air mineral 2-3liter sehari.......

Kembung perut ke minum air 2-3liter?.....saya tak kembung pun......jangan la minum sekali banyak....minum sedikit demi sedikit.....yang penting kerap.....inilah cara nyer untuk kita membuang toksin dalam badan kita.....


Apa tunggu lagi marilah kita bersama-sama turunkan berat badan........
saya dah cuba......kesan memang menakjubkan .....apa tunggu lagi......

untuk tempahan sila hubungi saya di 017-736 5676
atau anda boleh email di : aushu_26@yahoo.com
Harga Mahal ker......Tak la.....Murah sahaja kalo beli di Sweet Nazainik Shaklee.
Saya ada juga menyediakan Trial Pack untuk anda.......
Apa tunggu lagi....Mari dapatkan nya sekarang.......






Post a Comment