Monday, 13 May 2013

Sakit Sendi Hilang Dengan Joint Health Complex

Bismillahirrahmanirahim...

Assalamualaikum
Adakah setiap hari anda berada di depan PC terlalu lama?.....
Pasti anda akan terasa bahu belikat tegang dan tak selesa. .....anda mungkin kekurangan kalsium......
Tapi sedar tak anda, ia bukan sekadar tak cukup kalsium... itu tandanya anda mengalami sakit sendi yg "mild"... puncanya?? 

Tahukah anda kekerapan melakukan aktiviti seperti kedudukan poster yg tak betul yg terlalu lama, sering dukung anak, tidur yang salah posisi dan juga sering mengangkat benda-benda berat, boleh mengundang sakit bila kekerapan aktiviti-aktiviti ni secara longterm... maka terjadi ler 
sakit sendi lutut
  1. sakit sendi tangan
  2. sakit sendi kaki
  3. sakit sendi bahu
  4. sakit sendi siku

Advance Joint Health Tablet ni diperbuat dari bahan-bahan herba semulajadi (jagung herba ya) dan bahan-bahannya diuji secara klinikal untuk keberkesanan terhadap masalah sendi. 


Ya ia diperbuat dari jagung, boswellia dan bahan2-bahan lain yang penting untuk kesihatan sendi seperti vitamin C, zinc, mangan dan sebagainya.
Dengan mengunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral ,
Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100 %

Bagaimana ia berkesan? Memberi manfaat kepada sendi-sendi dalam 3 cara...


1 - Menyokong keselesaan sendi

Ekstrak Boswellia :: Menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan.
Bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi. ia menyokong kesihatan sendi dengan menghalang bahan kimia daripada menyerang tulang rawan yang menyebabkan ketidakselesaan sendi.

2 - Bertindak sebagai kusyen

Ekstrak jagung :: Membantu mengekalkan tulang rawan
Ekstrak jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan.Glukosamina adalah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sendi.
Banyak kajian menunjukan supplement ekstrak jagung dapat menggalakan kelenturan, pergerakan bebas dan menjadikan sendi lebih fleksible dan kajian mengesyorkan yang supplement ekstrak jagung dapat menyumbang kepada kesihatan sendi dalam jangkamasa yang panjang.

3 - Memelihara tisu penyambung yang sihat

Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C :: nutrien terpenting dalam kesihatan sendi
Ia membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberi kekuatan dan struktur terhadap sendi.Hilang sakit sendi hidup pun ceria ... tak percaya cuba tanya pada mak ayah anda yang sakit sendi... Mulakan pengambilan suplement anda hari ini !!

untuk memdapatkan HARGA ISTIMEWA dan KONSULTASI secara percuma seumur hidup 
sila email or SMS saya di 
aushu_26@yahoo.com    
Aini : 017-736 5676

Post a Comment