Tuesday, 18 June 2013

Testimoni Herbal Blend

Testimoni 1 - dari customer mommylyna (credit to mama cery)





Testimoni 2- sebahagian testimoni2 mengenai Herbal Blend Multi-Purpose Cream (MPC) ini.... diambil dari group ekslusif customer2 kami


..ianya tertutup di FB..

Testimoni 3 - tuty rahiza dari blognya

Masalah ruam di kalangan bayi adalah antara masalah yang tidak dapat dielakkan oleh ibu-ibu. Antaranya adalah ruam susu untuk bayi yang menyusu badan dan juga ruam lampin bagi bayi yang memakai lampin pakai buang.

Saya juga mengalami masalah ruam susu dengan Amni kerana Amni mempunyai tabiat melepaskan puting di kala susu sedang mengalir laju.Cerdik sebenarnya kerana Amni seolah-olah tahu yang dia akan tersedak jika terus menghisap susu.<--kesan akan="" akibatnya="" ambil="" amni.="" amni="" baik="" basah="" bayi.="" berbalik="" br="" dan="" daripada="" dengan="" diketahui="" kepada="" la="" lagi.="" lap="" leher="" makan="" masalah="" memancut="" membasahi="" mengandung="" muka="" ni="" omegaguard="" otak="" perkembangan="" ruam="" salurkan="" saya="" sejak="" susu="" tadi="" tetap="" tetapi="" timbul.="" tuala="" untuk="" walaupun="" yang="">
Saya ada mendapat sampel bepa**n daripada DEMC tetapi tidak menggunakannya pun kerana saya ada krim yang lebih mujarab. Ini lah dia..Shaklee Herbal Blend Cream.

Saya sapukan pada ruam susu Amni dan dalam 1-2 hari sudah kering. Walaupun berulang kali berlaku, saya tetap sapukannya. Baunya pun sedap dan tidak seperti bau ubat sapu hospital.




Sebelum sapu..merah-merah badan Amni
Tengok..dah hilang ruam nya..



Testimoni 4 - Pelanggan kak Cery



"Sis, ruam di kepala dan biji2 di muka anak sy da hilang.2 hari je sapu da ok. Tenkiu sbb ia sgt berguna"

Testimoni 5 - ibu cergas daripada blognya.

Pertamanya, sangsi juga dengan keberkesanannya. Yelah, kene cuba dulu baru tahu. Ok, 1st impression, rasa best sebab krim ni tak berminyak langsung. Bila apply pada tubuh, mula2 tu memang macam krim biasa. Lama-lama sapu die macam meresap ke dalam kulit dan macam tak tinggalkan kesan minyak krim langsung. Ok, not bad. Takdelah berkilat2 mcam berminyak2 badan dibuatnya. Bagus jugak, sebab kalau berminyak, maunya rimas sepanjang hari. Ok, saya lumur satu badan Iman selepas mandi terutamanya bahagian leher Iman yang kasar tu (siap dah tumbuh biji2 warna gelap..hish), saya lumur 2 kali sehari – mandi pagi dan mandi petang.

Seriusly saya tak perasan bila masa Iman menggaru lagi. Ok, takpe, salah saya sebab tak perhatikan. Hihi. Tapi hari kedua, bila saya mandikan Iman, kekasaran di lehernye hilang serta merta. Memang tiada. Tiada lagi biji-biji macam ketuat akibat ruam panasnya.“Waaaah” sungguh saya dibuatnya. Ayah Iman pun kata “Waaaahh” juga tau. Tak sempat nak snap gambar sebelum dan selepas. Huhu.
Post a Comment