Sunday, 6 April 2014

Rambut gugur,Botak,Prosante care ada jawapanya

Alhamdullilah
Rambut husband saya yg tetibe botak
Sekarang dah tumbuh semula

Macam pelik jerk bila die balik dr gunting rambut
Saya ingatkan org tu ter gunting botak rambut die
Tercukur ker mane la tau kan huhu

Die pun pelik sebab tak pernah jadi mcm tu
Saya amik la gambar rambut did tuk tunjuk kat die
Sedih gak la muka die,..

Saya suruh minum esp memang payah la kan..
Saya beli set prosantee shampoo,conditioner dan serum..
Alhamdullilah rambut tumbuh dlm masa 2bulan
Rambut husband pun dah semakin lebat...
Syukur sangat beli set prosante ni...

Rambut saya yg gugur pun dah kurang gugur...sekarang rambut lembut jerk hihi
Kelemumur pun tak der dah...alhamdullilah

Post a Comment