Saturday, 24 January 2015

3 kisah Benar Mengenai Buah Pinggang dan Vivix

3 Kisah Benar Mengenai Buah Pinggang -- Vivix

Kisah 1

2 minggu lepas saya di hubungi melalui SMS oleh seorang ayah. Anaknya (darjah 3) mengalami buah pinggang bocor. (Anda mungkin ingat post saya di FB mengenai buah pinggang bocor). Di akhir perbincangan, ayahnya tidak jadi beli atas sebab dia dan Allah sahaja tahu. Semalam selepas balik dari melancong ke Langkawi, saya SMS dia kembali. Berita sedihnya anak beliau telah kembali ke sisi Allah pada Ahad lalu. Sedih saya. Kita terima sebagai takdir Allah.

Kisah 2

Seorang gadis muda semalam membeli Vivix untuk ibunya. Ibunya telah dibuang satu buah pinggang. Buah pinggang yang tinggal cuma berfungsi pada kadar 20%. Dia beli dengan harapan untuk memulihkan fungsi buah pinggang ibunya kerana ada orang lain sudah berjaya. Saya mendoakan yang terbaik untuk pelanggan saya. Itu

kisah 3

bulan lepas. Kini ibunya sihat hanya dengan sebelah buah pinggang tanpa menjalani dialisis atau transplan. Walaupun untuk pulih 100% tu macam mustahil, perkembangan positif itu tetap ada. Malah doktor tidak melarang untuk terus mengambil Vivix.Kisah 3Seorang ayah menelefon saya malam tadi. Bertanya mengenai Vivix untuk buah pinggang anaknya. Dia bertanya betul ke jika dah ambil Vivix buah pinggang boleh pulih tak perlu dialisis selepas membaca dari blog saya testimoni pesakit buah pinggang. Saya katakan kita berusaha berdasarkan ilmu. Allah jua yang mengurniakan penyembuhan. Kemudian katanya anaknya sudah menggunakan Vivix dan memang setiap kali buat pemeriksaan boleh nampak perubahan positif pada keputusan ujian. Ni kes dah beli tapi just nak tanya pendapat. Katanya testimoni tak banyak ke? Saya jawab orang Malaysia belum ramai guna Vivix. Tapi dari negara pengeluarnya dah ramai mendapat keputusan positif penggunaan Vivix. Saya tumpang happy sebab anaknya ada perubahan positif.

Lagi testimoni Shaklee dan buah pinggang - Shaklee Selamat Untuk Pesakit Buah Pinggang yang turut disertakan bukti bergambar keputusan rawatan dialisis sampai

"doc punyalah terkejut bila tengok keputusan darah ibu saya baik berbanding yang dulu"

Jika kita ada chronic illness tak rugi jika melabur pada supplement yang disokong penyelidikan dan sains moden. Vivix merupakan tonik anti penuaan yang berupaya mengembalikan tubuh sehingga 25 tahun lebih muda. Jika kita boleh berusaha sehabis upaya, kekesalan kita mungkin sedikit berbanding jika kita diberi peluang untuk mencuba sesuatu yang mungkin membantu, tetapi kita melepaskan peluang yang ada tu.

Untuk mendapatkan VIVIX dengan harga yang berbaloi-baloi jangan lupa wasap aini di 019-771 3487

Post a Comment