Sunday, 21 December 2014

Vitamin C susain release

vit c perlu utk pembinaan kolagen dan menghasilkan kulit yang lebih anjal.

Vit c juga boleh menguatkan imun sistem.

Vit c juga merupakan antioksidan yg bertindak melawan radikal bebas yg menjadi penyebab kanser

Banyak kan fungsi vitamun c ni....bukan setakat kecantikan sahaja malah vitamin c juga boleh melawan redikal bebas yg boleh menyebab kan kanser....

Sehari aini mkn vitamin c ni 4bj tau....maklum la...nk inject vitamin c kat muka aini takut effect macam macam...telan 4biji satu badan dierrr serap huhuhu...jgn risau la overdose ke ape....vitamin c shaklee  ni memang dah dipatern kan untuk sustain release...maka nyer 1 jam sekali 100mg akan di serap ke badan....

Kalo nak 24jam vitamin serap ke tubuh kite maka kite perlu telan 5biji vitamin c tau sehari.... Sebab sebiji vitamin c mengandungi 500mg vitamin c....

Bangun tido terus segar bugar cantik berseri plussss glowing di pagi hariii
Tak mau ke dengar husband cakap
CANTIK LA AWAK PAGI NI

Haaaa tu dieee penangan nyer
Bangun tido pun cantik......

Post a Comment