Sunday, 16 November 2014

Omega Guard bantu untuk kurus dengan cepat

sapa yang kat sini susah sangat nak turunkan berat badan
itu bermakna lemak korang dah tepu sangat
dah wajib sangat la korang amalkan omega guard ni
die sangat membantu untuk mencairkan lemak2 tepu yang melekat kat
badan korang tu....

at least kalo korang amalkan sebiji sehari tak der la berat korang sentiasa naik setiap bulan....korang nak mkn banyak mana pun berat korang tak la naik banyak mana pun sebab omega ni dah bantu korang singkirkan lemak2 yang korang masukkan dalam badan korang tu.....

maka nyer tak der la korang pening kepala berat badan korang naik mendadak....kite ni dok kat malaysia....makanan semua sedap2.....paham-paham la kan....

kalo betul nak kurus turun sampai 10kg tu kne la kurangkan mkn,,,amalkan diet seimbang...bersenam dan sebagainyer

ni tak nak turun 10kg tapi makan main sebat jerk...pastu nak salahkan omega guard tak function la itu la ini la.....kesian omega guard tu...die dah cuba sedaya upaya nak keluarkan korang2 punye lemak tu....

geram mak hihihi




nak tau lebih lanjut leh contact aini di 019-7713487.

Sweet Nazainik Vitamin


Post a Comment