Tuesday, 10 December 2013

Get Clean Water Pitcher Shaklee

AIR YANG LEBIH BERSIH DAN SIHAT DATANG HANYA DARI SEBUAH JUG AIR!!

KEISTIMEWAAN Get Clean Water Pitcher Shaklee

☑ SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

☑PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

☑HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

☑MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.


RISIKO MEMINUM AIR TERCEMAR

Bahan beracun & berbahaya hasil produk sampingan
**boleh menyebabkan masalah hati,buah pinggang @ pusat kawalatur saraf

Logam Berat
**boleh menyebabkan tahap IQ rendah,lembab dlm pelajaran,tumbesaran tidak sihat

Pencemaran Pertanian
**menyebabkan masalah kesuburan

Pencemaran industri

**meningkatkan risiko kanser

Shaklee Get Clean Water Pitcher merupakan jug yg canggih, mudah diguna dan senang nak bawa kemana-mana.

Mula diperkenalkan pada 2011..sekali pandang macam heater air biasakan?? Sangat mudah tak perlu nak sambung bekalan elektrik…tapi ia bukan macam heater biasa kat rumah yee…ia water pitcher ringkas, mesra alam, selamat & berkualiti.


water pitcher shaklee

Kelebihan Water Pitcher ni..

- boleh menuras kandungan air sehingga 303 litter air / 80 galen air / 600 botol minuman mineral untuk setiap satu blok penuras.

- blok penuras oleh ditukar sekiranya mencapai 303 litter air / apabila mencecah jangka masa penggunaan setiap 4 bulan (mana yg capai lebih awal)

- tak perlu nak pasang pada sinki macam water filter yg lain2 tu…jimat & harga lebih rendah daripada jenama yg lain.


filter water pitcher


sebelum & selepas mengguna water pitcher

TAHUKAH ANDA??

- kualiti air dinegara kita ini boleh dikatakan kurang bersih.Walaupun nampak jernih tapi kandungannya kita tak tau. kadangkala terdapat plumbum,sisa kilang, klorin dll. yg membahayakan tanpa kita sedari.

- kalau beli diluar contoh dimesin2 vendor / air tekan2 tu belum tentu tahap kebersihannya terjamin.

- masa & tenaga juga terbuang.

- alat ganti yg mudah diperolehi diagen2 sah shaklee nak lebih mudah beli terus dengan saya.

Yang Paling best ialah Water Pitcher ni ada meter auto. Bila sampai masa utk tukar penuras ia akan ditunjukkan pada meter.


utk pertama kali guna/setiap kali menukar filter baru laraskan ke aras SET



bila sampai 80oz bermakna masa utk tukar penuras, ia akan tunjuk ‘REPLACE’..& reset kembali bila selesai menukar penuras..mudahkan..

So pada anda yang inginkan Jug Ajaib yg ringkas,mudah & jimat boleh dapatkan sekarang. Peruntukkan sedikit wang anda untuk kesihatan yg berpanjangan…jika dibandingkan dengan penapis yg agak mahal dipasaran.

Pada anda yg sukakan air sejuk…Jug ni boleh disimpan didalam peti sejuk….segarkan…..

nak harga murah
hubungi la kami
whatsapp/wechat/sms---aini
019-771 3487
nak beli sendiri pun boleh guna la id saya
SID : 888849


Post a Comment