Tuesday, 15 October 2013

Berapa lama makan lecithin shaklee boleh kurus/Testimoni

Berapa lama makan lecithin shaklee boleh kurus?

Soalan yang sering diajukan oleh ramai orang. Berapa lama makan lecithin berat boleh turun. Berat turun ni subjektif. Mengikut kadar metabolisme masing-masing. Ada yang sebulan boleh turun 4kg, ada yang 1kg. Ikut badan masing-masing. Jangan stress kalau ada orang turun banyak anda turun sikit. Bahaya jugak kalau turun banyak secara mendadak dan masa yang singkat.

Berapa lama makan lecithin shaklee boleh kurus? berikut adalah testimonial mereka yang mengamalkan lecithin dan berjaya turunkan berat :-

Wis Wani
asyik dok bca frens punyer prubhan..hr nie nk kongsi jg...mula ambik shaklee masa pantang blan 7 baru2 nie...ms mgandung berat cecah smpai 73kg...dlm hati ms tu duk fkir mcm mn nk trnkn brt lepas bersalin nie...(risau)...bli jamu (mkn kadang2 dan x habis pun...duit jer habis beratus2 beli hu..hu..ank kuning skit stop terus mkn jamu tu...) cuma mkn vit shaklee set bersalin jer + lecithin+ alfalfa...jer,,,brt ms 30 hri waktu p klinik dah turun 58 kg....WOW!!!!! suka nyer....dan skrg teruskn dgn vit e..omega plak...blum timbang lg...tp mmg terasa dah kurus..he.he...anak2 pun ckp ..."nape mak dah x besor mcm dulu"...dlm hati punyer la suka..."wahai anak2 ku, mak dah kurus"...en hubby cm senyum jer....best nyer...alhamdulillah.....syukur....

Nadiah Suhaidi
"Nak share berita gembira hehe. Macam malu jer tp nk share juga sbb nmpk perubahan yg best dgn shaklee. Ramai dh tegur kata dh kurus. Tp saya xrasa mcm saya kurus pun rasa mcm biasa jer sbb timbg pun berat sama jer. Xturun pun. Baru-baru nie saja g try jeans skinny saja try sbb mmg hubby xbg pki pun. Saja testing jer. Muat saiz M! Xtau nk tergembira ke apa tp sgt happy!. Baru nie beli dress online. Sekali dtg saiz kecik. Saja la try sarung.. Sekali.... Eh ehhh muat! Nak zip pun xsangkut pun!. Alhamdulilahhhh!. Buncit pun semakin surut. Makin lama mcm kempis dh. But of course xleh nk jd mcm perut anak dara sbb dh ada baby. Tp kalau terjadi mmg pehhhhh! Happy berganda2! Boleh proceed 2nd baby dn seterusnya tnpa risau dh buncit nie sbb ada shaklee ada mbantu!. Kak nad, terima kasih ya kenalkan shaklee nie. Xtau nk balas jasa mcm mane. Buncit dh semakin pupus!! Happy sgt!"

Whatsaap : 019-771 3487
SID : 888849
Sweet Nazainik Vitamin

Post a Comment