Friday, 10 May 2013

ESP Dapat Menambahkan Susu Ibu dan Mencantik Kulit

Assalamualaikum

Hari ini aini nak ceritakan kisah Vitamin Shaklee kedua yang aini makan......
Hal ini terjadi semasa aini lepas berpantang (pantang bersalin)......

Hari pertama aini masuk kerja....sesi mengepam aini pun bermula.....
terjadi la satu kisah......di mana susu perahan aini hanya dapat 3oz jerk pagi tu....tapi aini tabahkan hati tgah hari pukul 12pm aini pam lagi...dapat sekitar 2oz sahaja....hati dah rasa tak sedap...kenapa makin sikit....dalam pantang sampai bengkak2 B aini.....time kerja sikit plak....petang tu try pam lagi pukul 3pm...dapat 2oz jerk.....hati aini dah semakin sayu.....

Dalam kepala dok pk, kenapa ni...kenapa sikit.....kat rumah banyak....kat office pam dapat sikit....
aini pendam jerk......malam tu balik rumah bagi anak susu macam biasa.... ok jerk....
masa ni aini tak tau pun cara2 power pumping la....maklum la anak pertama semua benda tak tau...tak der sapa pun nak beritau aini.....

Hari kedua aini pam...pun dapat sikit....aini mengadu la pada kawan aini yang sama2 mengepam....die pam dapat banyak sekali pam sampai 12oz....aini mintak la rahsia....die kata takder rahsia...dah mmg susu die banyak kot....pastu aini tanya pada kawan lagi sorang (orang cina)...aini crita la susu aini tak banyak...die syorkan aini minum air HALBA......

balik jer kerja aini suruh hubby belikan halba kat kedai....malam tu try la minum die kata pahit sikit....(bukan pahit sikit,,,,pahit banyak hahaha)aini pun minum jerk tutup hidung huhuhu...hari2 aini minum susu naik gak la 2oz suka jgak time tu...sebelum ni satu hari dapat 7oz...lepas try minum halba dapat 9oz kadang2 dapat 10oz....

Aini tak puas ati lagi....dok pk lagi cara nak tambah air susu...ada yang kata sambil pump minum air....aini pun buat macam tu....alhamdullilah naik sikit......

Aini cerita pada kak laila.....die syorkan minum ESP.....(energy soy protein) aini pun bli la dengan die satu ESP tu....mahal? (boleh tahan mahal...tapi boleh tahan lama)....

bila jerk minum ESP susu makin lama makin banyak....aini makan sekali pil ostematix tu...tapi sehari sebiji jerk...nak jimat la katakan......alhamdullilah susu kalo dulu 7oz sekarang dah dapat 18oz....kadang2 sampai 20oz....happy memang sangat happy....siap buat stok.....dulu pam hari ni untuk esok.....sekarang pam hari ni leh buat stok lagi untuk 2-3 hari huhuhu....happy sangat......rezeki anak2

Kulit muka aini pun semakin bersih....kalo dulu ada jerawat nasi sekarang dah bersih......
kalo anda nak tau...aini dah 2 tahun tidak beli pencuci muka.....hanya guna ESP saja....nak tau rahsianya....dapatkan nyer sekarang....... aini akan beritahu anda rahsia kulit sihat dan berseri-seri......suami pun rasa nak cium pipi isteri nya setiap hari.....

Nak tengok rupa ESP kesayangan aini tu
ini lah die....

ESP ni 850g...aini guna untuk 2bulan....kadang2 sampai 2bulan stgah....aini guna tak banyak pagi 1 sudu dicampur dengan holiks 2 sudu.....malam pun 1 sudu jgak.....(anda boleh campurkan dengan air kegemaran anda jgak jika anda tidak suka rasa vanilla)

Ingat JANGAN guna air panas sebeb protien capat musnah bila terkena air panas....guna lah air suam ataupun air sejuk......kalo boleh guna lah botol shaker sebab senang untuk di goncang kan nyer supaya protien tersebut tidak berketul2......dan JANGAN dicampurkan dengan air yang berkefein dan bergas......

Aini kurus pun disebabkan pengambilan ESP ini.....
Nak tau rahsia aini kurus.....sila tunggu entry yang akan datang......

Anda boleh dapatkan ESP dengan harga RM150 penggunaan selam 2bulan
850g....sangat berbaloi.....
Untuk dapatkan harga yang murah meh la call aini.....Harga Istemewa mananti anda setiap hari......

Sila email atau tinggalkan pesanan pada bahagian komen.....pasti aini akan membalas nya dengan secepat yang mungkin....

Sila hubungi Aini  di talian ini : 017-736 5676





Post a Comment