Thursday, 23 May 2013

Herb-Lax

HERB-LAX SHAKLEE- Mengandungi Daun Senna serta herba-herba lain yang bertindak untuk memperbaiki kesihatan usus. Ianya juga dapat mengatasi masalah sembelit serta penting untuk proses detoxManfaat Herb-Lax Shaklee 


Menyingkirkan najis yang tersekat. 
Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita. 
Membantu masalah sembelit. 
Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakkan usus (natural bowel movement) dan secara langsung membantu masalah sembelit. 
Mengempiskan perut.
Menyokong kesihatan usus.
Membantu menyahtoksin badan. 
Herb Lax Shaklee membantu mengurangkan atau memberi rasa kepejalan pada perut.Sesuai diambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas sebagai minuman teh herba.
Membantu masalah bau mulut dan bau badan.
Mengelakkan kembung perut. Mencegah penyakit kulitRamuan Herb-Lax Shaklee terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisional dan teknologi barat.
Herb-Lax Shaklee mengandungi 9 herba semulajadi iaitu 
alfalfa leaves,
senna leaves,
anise seed,
blue malva flower,
buckthorn bark,
licorice root,
rhubarb root,
fennel seed 
culver's root.


Sifat Herb-Lax Shaklee mengalakkan tindakkan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.Apa tunggu lagi dapatkan nya sekarang di
SWEET NAZAINIK VITAMIN
aushu_26@yahoo.com
017-7365676
Dapatkan dengan harga istimewa.....

Post a Comment