Monday, 13 May 2013

Set Budget Langsing Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada sahabat handai sekalian..............

Hari ni memang mood saya baik.....
Saya nak menceritakan kepada anda Set Budget Pengurusan Berat badan bersama Sweet Nazainik Shaklee....

Anda hanya perlukan ini Herblax + Lecithin

Kenapa saya cakap anda hanya perlukan ini sahaja sebab Vitamin ini saling membantu dalam pengurusan berat badan anda.......

Hanya ini sahaja....betul ker?

Ye betul sayang hanya perlukan ini sahaja.......tak percaya tengok cara mereka berkerja sama di bawah ni,

Lecithin -Berfungsi sebagai pengemulsi lemak.Ia MEMECAHKAN LEMAK

Herblax - Mengangkut dan menyingkirkan lemak yang telah dipecahkan tadi

Ada segelintir customer Aini rasa makin gemuk bila ambil set kurus ni,sebab apa?

Mungkin sebab dorang terlalu mengharap turun berkilo-kilo dalam masa seminggu,perlu diingatkan Lecithin dan Herblax adalah supplement yang membantu untuk proses menurunkan berat badan kita.


Kita kena usaha sket seperti kawal selera makan,minum air banyak,kalo ada time wat exercise sket.Kawal selera makan bukan bererti kita tak boleh makan(ingat!jangan skip makan kalau nak kurus)kita boleh makan kerap tapi dalam kuantiti yang sedikit..


Jangan skip makan Lecithin+Herblax yang telah anda beli!Meaning hari makan,sok lusa tak makan..uols dah keluarkan duit nak beli set kurus shaklee,so kenapa nak membazir dengan tak makan supplement tu.Nanti berat tak turun,salahkan diri sendiri yer.Kena la berdisplin!Lastly bersabar bersabar bersabar,diiringi dengan usaha ye.... ;)


anda nak kurus dan sihat.......sila PM saya
jangan la makan ubat kurus....untuk kurus.....ia boleh membahayakan kesihatan anda
makan la VITAMIN kurus untuk kurus........selain KURUS anda juga dapat Vitamin untuk tubuh anda......
VITAMIN yang halal dan tanpa bahan KIMIA plak tu......tidak merbahayakan kesihatan anda

untuk dapatkan set diatas dengan harga ahli .....
boleh SMS di :Aini (017-7365676)
Email : aushu_26@yahoo.com
ID shaklee saya : 888849

Post a Comment