Friday, 10 May 2013

Keistimewaan ESP (Energy Soy Protein)

Assalamualaikum...
Ramai yang nak tau tentang ESP (Enargy Soy Protein)....
Meh aini betau apa itu keistimewaan ESP....

Nak tahu keistimewaan dan fakta tentang ESP?

1. Energizing Soy Protein ini membekalkan 14 gram non-GMO Protein Soya berkualiti tinggi yang mengandungi semua Asid Amoni Perlu termasuk 9 Asid Amino Perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia.

2. Energizing Soy Protein membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana iamengandungi 5 jenis Vitamin B yang diperlukan tubuh, serta Kalsium separuh daripada jumlah keperluan seharian

3. Isofalvones pula meningkatkan fungsi jantung, tulang, payudara dan prostat. Kajian juga menunjukkan soya dapat membantu mengimbangi kitaran hormon semasa proses menopaus.

4. Energizing Soy Protein ini dihasilkan dibawah kawalan IPP(Identity Preservation Program)bermakna penghasilan kacang soya ini dipantau ketat pada setiap peringkat dari penanaman sehinggalah sampai kepada pengguna. Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia)bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones.

5. Dijamin Halal. Tanpa Laktos, kolesterol dan bebas kafien.
_____________________________________________
Siapa yang perlukan ESP?

Pelajar dan pekerja atau individu dewasa: As energy booster (kalau minum pagi2 tu.terasa energetic dan tak rasa lapar sangat.. so bonuslah for weight management)

Lelaki: Protect from any disease (heart,cancer,etc)

Ibu mengandung: For a healthier pregnancy-well grown fetus ; membantu mengurangkan ketakselesaan ketika hamil

Ibu yang menyusu: Membantu menggalakan dan mengekalkan pengeluaran susu . Dan yg bestnya, pengambilan ESP konsisten sepanjang penyusuan susu ibu,dapat membantu pekembangan fizikal bayi secara sihat

Wanita: Keanjalan kulit.. Untuk awet muda... (protein penting kepada mereka yang ingin kulit yang cantik dan ton warna yang sekata. Mereka yang mempunyai bekas jerawat yang berwarna hitam adalah disebabkan kekurangan protien untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel mati yang berwarna hitam tersebut).

Additional Info:

Parut jerawat/jeragat adalah sel mati yang tak dapat ditanggalkan/hilang dari muka disebabkan tiada sel baru yang cukup untuk menggantikan sel mati tersebut. Maka, pengambilan protein sangat penting untuk pertumbuhan sel baru. Protein yang cukup akan menjadikan kulit wajah yang kusam bertukar menjadi lebih cerah dan berseri...

WAJIB baca... Pasti anda akan jatuh cintaaa pandang pertama dgn ESP... Percayalah...

Murah saja kalo beli dengan Aini
Aini akan bantu anda untuk tampil sihat dah cantik....

850g (2 sudu sehari .....) boleh tahan 2bulan lbih....
jimat masa.....rasa sedap......mengikut kreativiti dan citarasa masing2.....
hidup pun lebih ceria dan sihat.....
satu keluarga boleh menggunakan nya......

Apa tunggu lagi...dapatkan segera....hari ini....
hubungi aini di talian ini : 017-736 5676


Post a Comment